Wieninleike
Perinteinen paneerattu ”snitseli” tuplaleivityksellä. Rapea
korppujauhopinta päällä, sisällä mehevää possunlihaa.
Valmista syötäväksi ihan sellaisenaan tai lisukkeiden kera.
Kypsän leikkeen paino n. 140 g.
Ainekset:
Snellmanin porsaanliha 55 % (Suomi) (porsaanliha (Suomi), vesi, suola, hapettumisenestoaine (E331), glukoosi), kananmuna, korppujauho (vehnäjauho, hiiva, suola), rapsiöljy, vehnäjauho, valkosipuli, paprika, mustapippuri, jodioitu suola.
Lämmitys: Kuumenna pannulla jossa hieman öljyä, keskilämmöllä n. 4min/puoli, uunissa 175°C n. 15 min, mikroaaltouunissa n. 2–3 min tai Airfryerissä 200°C n. 6-8 min.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
| Energiaa | 889 kJ / 213 kcal |
| Rasvaa | 16 g |
| – josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 1.8 g |
| Hiilihydraattia | 13 g |
| – josta sokereita | 1.3 g |
| Ravintokuitua | 0.8 g |
| Proteiinia | 15 g |
| Suolaa | 1.2 g |
| Laktoosia | 0.0 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.