Lohimurekepihvi
 
    Lisää kalaa viikon ruokalistalle!
Maukas kirjolohesta ja Norjan lohesta valmistettu 100g painava kalamurekepihvi on maustettu sipulilla, tillillä, suolalla ja valkopippurilla.
Ainekset:
Kirjolohi 46 % (Suomi), lohi 30 % (Norja), korppujauho (vehnäjauho, suola, hiiva), kananmuna, kerma (Suomi), sipuli, tilli, suola, valkopippuri, voi (Suomi), rypsiöljy.
Lämmitys: Poista kalvo pakkauksesta ja lämmitä uunissa höyrypaistossa 140 °C n. 20 min.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
| Energiaa | 957 kJ / 229 kcal | 
| Rasvaa | 12.9 g | 
| – josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 2.5 g | 
| Hiilihydraattia | 9.7 g | 
| – josta sokereita | 0.6 g | 
| Ravintokuitua | 18.1 g | 
| Proteiinia | 18.1 g | 
| Suolaa | 1.1 g | 
| Laktoosia | <0.01 g | 
      Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.
    
 
  
  
   
             
            