Lihamakaronilaatikko
 
    ”Tämä on niin hyvää, mieskin tykkäsi kovasti vaikka ns. valmisruokia arvostelee 😋”
– Ritva, Pieksämäki
Valmiina pöytään
Teimme lihamakaronilaatikosta myös valmiin version, ihan vaan siksi, että aina ei ole aikaa pyöräyttää tätä nopeaa ja helppoa herkkua. Ja toisaalta: moni sanoo, että makaronilaatikko on parhaimmillaan toisena päivänä pannulla paistettuna. Tästä sen voi heittää suoraan paistumaan.

Ainekset:
Suomalainen maito, Snellmanin naudanliha 18 % (Suomi), pasta (EU) (vehnäjauho, durumvehnäjauho), vesi, sipuli, kananmuna, suomalainen voi, jodioitu suola, maustepippuri, mustapippuri.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
| Energiaa | 669 kJ / 160 kcal | 
| Rasvaa | 7.1 g | 
| – josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 3.4 g | 
| Hiilihydraattia | 14.5 g | 
| – josta sokereita | 3 g | 
| Ravintokuitua | 1.5 g | 
| Proteiinia | 8.2 g | 
| Suolaa | 1.1 g | 
| Laktoosia | <0.01 g | 
      Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.
    
 
  
             
      
   
             
      
   
             
      
  