Kylmäsavuporopasta

POROA POHJOISESTA
Laadukkaista raaka-aineista syntyy tämäkin mainio uusi pastaruoka. Kylmäsavuporoa, itse keitettyä lihalientä, kotimaista kermaa, pastaa ja vähän mausteita. Ei siihen muuta tarvita.

Ainekset:
Lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, suola, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti)), suomalainen kerma, vesi, pasta* (EU) (durumvehnäjauho, vesi), kylmäsavuporo 5 % (poronliha (Suomi, Ruotsi), suola, glukoosi (maissi), hapettumisenestoaine (E301)), peruna-maissitärkkelys, sokeri, rapsiöljy, jodioitu suola, mustapippuri. *Pasta saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja sinappia.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 762 kJ / 183 kcal |
Rasvaa | 11.2 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 6.1 g |
Hiilihydraattia | 15.5 g |
– josta sokereita | 2.2 g |
Ravintokuitua | 0.6 g |
Proteiinia | 5.6 g |
Suolaa | 1 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.