Kirjolohikiusaus
Maistuvassa arkiherkussa käytämme suomalaista kirjolohta. Lohen lisäksi siinä on kotimaista kermaa, kotimaista perunaa ja ripaus mausteita, ei muuta.
Ainekset:
Peruna (Suomi), kirjolohi 17 % (Suomi), suomalainen kerma, sipuli, jodioitu suola, valkopippuri, tilli, maissitärkkelys. ”Saattaa sisältää ruotoja”
Lämmitys uunissa 175 °C 40-50 min.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
| Energiaa | 622 kJ / 149 kcal |
| Rasvaa | 9.3 g |
| – josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 4.9 g |
| Hiilihydraattia | 11 g |
| – josta sokereita | 1.6 g |
| Ravintokuitua | 1.6 g |
| Proteiinia | 4.6 g |
| Suolaa | 0.9 g |
| Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.