Riisipuuro

Riisipuuro

700 g, Gluteeniton, Kananmunaton, Kasvisruoka, Laktoositon

KAUSITUOTE.

Riisi, maito, kerma ja voi – niistä syntyy meistä hyvä riisipuuro. Meidän riisipuuroa on keitetty pitkään ja hartaasti, jotta siitä on saatu juuri sopiva, kermainen ja suussa sulava. Ainoa, missä säästettiin on sinun aikaasi. Puuro sopii niin aamupalalle, välipalalle kuin jälkiruoaksikin hillon kanssa. Lämmitä vain laktoositon riisipuuro mikrossa tai uunissa. Niin helppoa se on.

Joulutuotteet saatavilla jälleen joulun aikaan 2021.

Ainekset:

  • Ainekset

    Valio® maito (Suomi), vesi, riisi 14 % (Espanja), Valio® kerma (Suomi), Valio® voi (Suomi), jodioitu suola.

    Lämmitys:

    Poista kansi. Lämmitä mikrossa lautaselle annosteltuna mikrokuvulla peitettynä (650 W) 3-4 min tai uunissa 150 °C n. 40 min.

  • Ravintosisältö

    Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

    Energiaa 492 kJ / 117 kcal
    Rasvaa 5,3 g
    - josta tyydyttyneitä rasvahappoja 3,1 g
    Hiilihydraattia 13,9 g
    - josta sokereita 0,3 g
    Ravintokuitua 0,3 g
    Proteiinia 3,2 g
    Suolaa 0,7 g
    <Laktoosia 0,01 g

Riisipuuro – ohje keravalaisittain

Riisi, maito, kerma ja voi – niistä syntyy meidän riisipuuro. Meillä riisipuuroa on keitetty pitkään ja hartaasti, jotta siitä on saatu juuri sopiva, kermainen ja suussa sulava. Keitä herkkupuuro itse tai osta valmiina.

Ainekset (4 syöjälle):

3 dl vettä
1 rkl voita
2 dl puuroriisiä
8 dl maitoa
1 dl kuohukermaa
n. 1tl suolaa

Ohje:

  1. Kiehauta vesi ja voi kattilassa.
  2. Lisää riisit ja anna kiehua kunnes vesi on imeytynyt.
  3. Lisää maito ja kerma, sekoita. Anna hautua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen, kunnes puuro on tarpeeksi paksua.
  4. Lisää lopuksi suola ja sekoita.

Oletko jo maistanut näitä?