Possupata-ateria

Possupata-ateria

350 g, Gluteeniton, Kananmunaton, Laktoositon

Possupataan laitettiin Snellmanin porsaanpaistikuutioista kermainen kastike. Sekaan vielä ripaus Valio AURA® juustoa, töräys sinappia sekä muutama mausteinen pikkukurkku. Padan kaverina on meidän täyteläistä perunamuusia.

Ainekset:

  • Ainekset

    Porsaanlihakastike 165 g: Snellmanin porsaanliha 48 % (Suomi), lihaliemi (vesi, naudan luut, naudan liha, porkkana, sipuli, palsternakka, suola, persilja, timjami, mustapippuri, laakerinlehti), paprika, tuore sipuli, sinappi (vesi, sinapinsiemen, sokeri, väkiviinaetikka, suola), vesi, Valio® kerma (Suomi), maissitärkkelys, Valio AURA® sinihomejuusto (Suomi), Valio® voi (Suomi), siirappi, jodioitu suola, karamellisoitu sokerisiirappi, valkosipuli, timjami, viherpippuri, maustepippuri, valkopippuri, laakerinlehti. Perunamuusi 165 g: Peruna, Valio® kerma (Suomi), vesi, jodioitu suola. Cocktailkurkku 20 g: Kurkku, vesi, sokeri, etikka, suola, sinapinsiemen, tilli, sipuli, luontainen aromi.

  • Ravintosisältö

    Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

    Energiaa 502 kJ / 120 kcal
    Rasvaa 5,5 g
    - josta tyydyttyneitä rasvahappoja 3,0 g
    Hiilihydraattia 9,8 g
    - josta sokereita 1,8 g
    Ravintokuitua 0,9 g
    Proteiinia 7,5 g
    Suolaa 0,8 g
    Laktoosia <0,01 g

Oletko jo maistanut näitä?