Lohipasta

Lohipasta

700 g, Kananmunaton, Laktoositon

Lohipastassamme on reilusti norjalaista lohta tomaattisen kermaisessa kastikkeessa. Herkullinen vaihtoehto kinkku- tai broilerpastalle.

Näin me tehdään Lohipasta

Raaka-aineista se kaikki meillä lähtee. Lohipastassa me käytetään italialaista cappelli-pastaa ja norjalaisen lohen parhaita osia. Kerma on tietysti Valion.

Ensin me tehdään kattilassa kermainen tomaattikastike. Siihen tulee Valio® kermaa, tomaattimurskaa ja mausteita. Lopuksi lisätään vielä tuoretta tilliä höysteeksi.

Sitten me sekoitetaan pasta, kuutioitu sipuli ja lohi. Siihen kaadetaan tomaattikastike päälle ja paistetaan uunissa kypsäksi.

Ainekset:

  • Ainekset

    Vesi, lohi 18 % (Norja), tomaattisose, pasta (EU) (durumvehnäjauho, vesi), Valio® kerma (Suomi), tomaattimurska, sipuli, maissi-perunatärkkelys, rypsiöljy, jodioitu suola, tilli, Valio® voi (Suomi), valkosipuli, mausteet (musta-, valko ja maustepippuri, laakerinlehti). Tuote saattaa sisältää ruotoja.

  • Ravintosisältö

    Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

    Energiaa 619 kJ / 148 kcal
    Rasvaa 7,1 g
    - josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2,5 g
    Hiilihydraattia 14,9 g
    - josta sokereita 0,5 g
    Proteiinia 5,7 g
    Suolaa 1,1 g

    Laktoosia <0,01 g

Oletko jo maistanut näitä?