Lohipasta

Lohipasta

650 g, Kananmunaton, Laktoositon

Täydellinen lohipasta syntyy kunnon aineksista. Meidän lohipastassa on reilusti suomalaista kirjolohta tomaattisen kermaisessa kastikkeessa. Lohipasta on herkullinen vaihtoehto kinkku- tai broilerpastalle. Kokeile vaikka.

Näin me tehdään Lohipasta

Raaka-aineista se kaikki meillä lähtee. Lohipastassa me käytetään italialaista cappelli-pastaa ja suomalaisen kirjolohen parhaita osia. Kerma on tietysti Valion.

Ensin me tehdään kattilassa kermainen tomaattikastike. Siihen tulee Valio® kermaa, tomaattimurskaa ja mausteita. Lopuksi lisätään vielä tuoretta tilliä höysteeksi.

Sitten me sekoitetaan pasta, kuutioitu sipuli ja lohi. Siihen kaadetaan tomaattikastike päälle ja paistetaan uunissa kypsäksi.

Ainekset:

  • Ainekset

    Vesi, kirjolohi 17 % (Suomi), tomaattisose, Valio® kerma (Suomi), pasta (EU) (durumvehnäjauho, vesi), tomaattimurska, sipuli, maissi-perunatärkkelys, rypsiöljy, jodioitu suola, tilli, Valio® voi (Suomi), valkosipuli, mausteet (musta-, valko ja maustepippuri, laakerinlehti). Tuote saattaa sisältää ruotoja.

  • Ravintosisältö

    Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

    Energiaa 632 kJ / 151 kcal
    Rasvaa 7,1 g
    - josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2,4 g
    Hiilihydraattia 15,6 g
    - josta sokereita 0,7 g
    Ravintokuitua 0,8 g
    Proteiinia 5,8 g
    Suolaa 1,0 g
    Laktoosia <0,01 g

Oletko jo maistanut näitä?