logo
Open Close

Lihapyörykät ja muusi

350 g, laktoositon
Lihapyörykät muusilla kermakastikkeen ja puolukkasurvoksen kera

Itsekeitettyä lihalientä

Kotimaista Snellmanin naudanlihaa

Kotimaista Snellmanin porsaanlihaa

Kotimaista perunaa

Kotimaista kermaa

Puolukkaa

”Teidän Lihapyörykät ja muusi -annoksenne on aivan huippuhyvää! Etätyöpäivän pelastus ja kiireisen illan maukas ruoka-annos koko perheelle.
Päihittää kaikki muut 6-0.”

-Henna, Hämeenlinna

”Tämä oli ihan kuin mummin tekemää! Paitsi pullat eivät olleet palaneita…Hyvä ja maukas muusi, ihanan pehmeä kastike, ja koko annoksen kruunasi puolukkasurvos. Hyvän kokoinen annos. Arvosana 9/10.”

– Maija, Hyvinkää

Kermaisat pyörykät

Lihapullat moni osaa tehdä kotona, mutta osaamme me täällä Keravallakin. Niihin käytetään kotimaista Snellmanin naudan- ja sianlihaa. Kylkeen kotimaisista perunoista ja kermasta pyöräytetty muusi ja siihen vielä maukas kermakastike, itse keitetystä lihaliemestä. Ja tietysti puolukkasurvos.

Ainekset:

Perunamuusi 170 g: Peruna 68 % (Suomi), suomalainen kerma, vesi, jodioitu suola. Lihapyörykät 100 g: Snellmanin naudan- ja sianliha 87 % (Suomi), sipuli, korppujauho (vehnä), kananmuna, suomalainen kerma, suomalainen voi, suola, mausteet (musta-, mauste- ja valkopippuri). Kermakastike 50 g: Lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), suomalainen kerma, vehnäjauho, suomalainen voi, tomaattisose, sokeri, siirappi, jodioitu suola, karamellisoitu sokerisiirappi, maustepippuri, mustapippuri. Puolukkasurvos 30 g: Puolukka, sokeri.

Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

Energiaa 679 kJ / 163 kcal
Rasvaa 10.2 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 5.2 g
Hiilihydraattia 10.5 g
– josta sokereita 3.7 g
Ravintokuitua 1 g
Proteiinia 6.7 g
Suolaa 0.9 g
Laktoosia <0.01 g