Lihakaalilaatikko

Lihakaalilaatikko

700 g, Gluteeniton, Kananmunaton, Laktoositon, Maidoton

Kotoisa perinteinen arkiruoka, jossa maistuu Snellmanin suomalainen naudanliha. Lisäksi siirappi tuo siihen juuri oikean makeuden.

Näin me tehdään Lihakaalilaatikko

Meille on tärkeää, millaisista aineksista me tätä meidän ruokaa tehdään. Kaalilaatikkoon me on valittu tuoreita kasviksia Suomesta: kaalia, porkkanaa ja sipulia. Sikanautajauheliha tulee tietysti Snellmanilta.

Ihan ensin pilkotaan kasvikset ja sipuli. Sitten me kypsennetään isossa kattilassa jauhelihaa sipulin ja mausteiden kanssa. Siihen lisätään vettä, riisiä ja kaali- ja porkkanasuikaleita. Sekoitetaan ja keitetään kypsäksi. Siinä vierähtää hetki.

Sitten me sekoitetaan joukkoon vielä vähän siirappia makua antamaan. Ja ei muuta kuin uuniin paistumaan.

Ainekset:

  • Ainekset

    Valkokaali 48 % (Suomi), vesi, Snellmanin naudan- ja sianliha 20 % (Suomi), sipuli, riisi, siirappi, porkkana, jodioitu suola, mausteet (paprika, kirveli, meirami, sipuli, porkkana, lipstikka, mustapippuri), sokeri, rypsiöljy.

  • Ravintosisältö

    Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

    Energiaa 415 kJ / 99 kcal
    Rasvaa 4,0 g
    - josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,4 g
    Hiilihydraattia 10,9 g
    - josta sokereita 1,8 g
    Proteiinia 4,5 g
    Suolaa 1,1 g

    Laktoosia 0,0 g

Oletko jo maistanut näitä?