
Kinkku-ananaspasta
Kinkku-ananaspasta on meistä lyömätön resepti. Herkullinen maku meidän klassikkotuotteeseen syntyy Snellmanin suomalaisesta kinkusta sekä Valio® kermasta ja maidosta. Ananas tuo sopivaa mehevyyttä makuun ja rakenteeseen.
Näin me tehdään Kinkku-ananaspasta
Ensin valitaan raaka-aineet. Meidän kinkku-ananaspastaan tulee reilusti kotimaista Snellmanin kinkkusuikaletta. Pasta tulee meille Italiasta, siellä kun osaavat. Ananakset kasvaa makeiksi Indonesiassa ja sen takia me hommataan ne sieltä. Sitten tarvitaan vielä kotimaista juustoa ja kermaa. Ne on tietysti Valiolta.
Ensin me tehdään kermainen kastike kattilassa. Sitä keitetään hötkyilemättä, ajan kanssa. Valio® kerman lisäksi siihen tulee mausteeksi sinappia ja valkosipulia. Me kun halutaan sitä makua.
Sen jälkeen sekoitetaan pasta, kinkkusuikaleet, ananaspalat ja kotimainen juustomuru keskenään. Sitten kaadetaan kastiketta päälle, annostellaan vuokiin ja laitetaan uuniin paistumaan. Niin me se on tehty.
Ainekset:
-
Ainekset
Valio® maito (Suomi), vesi, Snellmanin kinkku 15 % (kinkku (Suomi), vesi, suola, sokeri, mausteet (musta- ja valkopippuri, korianteri, sipuli, palsternakka), säilöntäaine (natriumnitriitti)), Valio® kerma (Suomi), pasta (EU) (durumvehnäjauho), ananas 7 % (Indonesia), juusto (Suomi), sinappi, maissitärkkelys, Valio® voi (Suomi), jodioitu suola, mausteet (sokeri, mustapippuri, paprika, chili), valkosipuli.
-
Ravintosisältö
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa 628 kJ / 150 kcal
Rasvaa 8,0 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja 4,5 g
Hiilihydraattia 12,3 g
- josta sokereita 1,6 g
Ravintokuitua 0,6 g
Proteiinia 6,7 g
Suolaa 0,9 g
<Laktoosia 0,01 g
Asiakkaan suusta:

”Kinkku-ananas-pasta on parasta mitä rahalla saa.”
– Sami, Imatra