Kebab riisillä

Kebab riisillä

350 g, Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton

Saammeko esitellä; kebab riisillä. Tätä Suomen epävirallista kansallisruokaa on nyt saatavilla Kokkikartanon kääreessä. Runsas annos Snellmanin kotimaista kebablihaa ja meidän makuun oikein hyvää kastiketta. Lisukkeena ei mitä tahansa riisiä, vaan basmatiriisiä. Mukaan ripaus tulisuutta jalapenoista.

 

 

Ainekset:

  • Ainekset

    Kebabliha ja kastike 150 g: Kebabliha 86 g: Snellmanin naudanliha 96 % (Suomi), suola, mausteet (valko- ja mustapippuri, paprika, chili, sipuli, valkosipuli), aromit (pippuri, chili, lipstikka, paprika, liha), glukoosi (maissi), sokeri, rypsiöljy, stabilointiaine (E450). Kebabkastike 64 g: Tomaattipyre, rypsiöljy, vesi, sokeri, etikka, kananmunankeltuainen, suola, valkosipuli, paprika, chilirouhe, muunnettu maissitärkkelys, sinappijauhe, mustapippuri, chili, juustokumina, säilöntäaine (kaliumsorbaatti). Basmatiriisi 180 g: Vesi, basmatiriisi, oliiviöljy, jodioitu suola, valkosipuli. Vihreä pepperoni 20g: Pepperoni, vesi, suola, etikka, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumdisulfiitti).

  • Ravintosisältö

    Ravintosisältö keskimäärin /100 g

    Energiaa 857 kJ / 205 kcal
    Rasvaa 11,8 g
    - josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2,8 g
    Hiilihydraattia 17,8 g
    - josta sokereita 2,7 g
    Ravintokuitua 0,3 g
    Proteiinia 6,2 g
    Suolaa 1,2 g
    Laktoosia 0,0 g

Oletko jo maistanut näitä?