Kebab riisillä

Kebab riisillä

350 g, Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton

Saammeko esitellä; kebab riisillä. Tätä Suomen epävirallista kansallisruokaa on nyt saatavilla Kokkikartanon kääreessä. Runsas annos Snellmanin kotimaista kebablihaa ja meidän makuun oikein hyvää kastiketta. Lisukkeena ei mitä tahansa riisiä, vaan basmatiriisiä. Mukaan ripaus tulisuutta jalapenoista.

 

 

Ainekset:

  • Ainekset

    Kebabliha ja kastike 150 g: Kebabliha 86 g: Snellmanin naudanliha 96 % (Suomi), suola, mausteet (valko- ja mustapippuri, paprika, chili, sipuli, valkosipuli), aromit (pippuri, chili, lipstikka, paprika, liha), glukoosi (maissi), sokeri, rypsiöljy, stabilointiaine (E450). Kebabkastike 64 g: Tomaattipyre, rypsiöljy, vesi, sokeri, etikka, kananmunankeltuainen, suola, valkosipuli, paprika, chilirouhe, muunnettu maissitärkkelys, sinappijauhe, mustapippuri, chili, juustokumina, säilöntäaine (kaliumsorbaatti). Basmatiriisi 180 g: Vesi, basmatiriisi, oliiviöljy, jodioitu suola, valkosipuli. Vihreä pepperoni 20g: Pepperoni, vesi, suola, etikka, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumdisulfiitti).

  • Ravintosisältö

    Ravintosisältö keskimäärin /100 g

    Energiaa 857 kJ / 205 kcal
    Rasvaa 11,8 g
    - josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2,8 g
    Hiilihydraattia 17,8 g
    - josta sokereita 2,7 g
    Ravintokuitua 0,3 g
    Proteiinia 6,2 g
    Suolaa 1,2 g
    Laktoosia 0,0 g

Asiakkaan suusta:

Kebab riisillä

Moi. Äiti opetti mulle että pitää aina kiittää ruuasta. Söin tänään kebabbia riisillä, oli hyvää. Kiitos ruuasta 😄

-Suvi

”Tämä on itselle uusi tuttavuus ja olen kokeillut vain kerran. Kerrassaan maukas ja sopivan kokoinen ateria. Riisiä oli juuri sopivasti ja se oli sitä ”oikeanlaista” kuten kebabiin kuuluukin. Myös lihaa oli runsaasti ja tulisuus mukavan lempeä. Olisin ehkä toivonut hippasen enemmän kastiketta. Arvosana 9/10.”

-Maija, Hyvinkää

 

Oletko jo maistanut näitä?