Broilerpata-ateria

Broilerpata-ateria

300 g, Gluteeniton, Itse keitellyt liemet, Kanaliemi, Kananmunaton, Laktoositon

Kotimaista broilerin rintafilettä lempeän tomaattisessa kastikkeessa, haudutettu itse keitettyyn kanaliemeen. Lisäkkeenä herkullista kaura-riisi-porkkanaseosta.

Uutuus kaupoissa 1.2.2021 alkaen!

Ainekset:

  • Ainekset

    Broileri-tomaattipata 170 g: Broilerinliha 34 % (Suomi), kanaliemi (vesi, luullinen broilerinliha, palsternakka, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), pikkusipuli, Valio® kerma (Suomi), vesi, sipuli, Valio® voi (Suomi), tomaattipyre, maissitärkkelys, sokeri, jodioitu suola, valkoviiniuute, basilika, valkosipuli, rakuuna, mustapippuri. Kaura-porkkanariisi 130 g: Vesi, riisi, porkkana, gluteeniton kaura, jodioitu suola. Tuote saattaa sisältää luuta.

  • Ravintosisältö

    Ravintosisältö keskimäärin /100 g

    Energiaa 524 kJ / 125 kcal
    Rasvaa 4,5 g
    - josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2,4 g
    Hiilihydraattia 13,3 g
    - josta sokereita 2,0 g
    Ravintokuitua 1,8 g
    Proteiinia 7,2 g
    Suolaa 0,9 g
    Laktoosia <0,01 g

Broileripata – ohje keravalaisittain

Herkullinen broilerpata tehdään meillä kotimaisesta broilerinfileestä, ja lempeän tomaattinen kastike haudutetaan itse keitettyyn kanaliemeen. Sekaan me laitetaan pikkusipuleita ja lisukkeeksi kaura-riisi-porkkanaseosta. Kaikkia kotikokkeja varten löytyy ohjeemme alla.

 

Ainekset (4 syöjälle):

50 g voita
yksi keskikoinen sipuli
yksi valkosipulinkynsi
200 g pikkusipuleita
500 g broilerin fileesuikaletta
30 g tomaattipyrettä
3 dl aitoa luista keitettyä kanalientä
1 dl vettä
1 dl valkoviiniä
2 rkl maissitärkkelystä
1-2 rkl sokeria
2 tl jodioitua suolaa
¼ tl mustapippurijauhetta
2 dl kuohukermaa
Tuoretta rakuunaa
Tuoretta basilikaa

Ohje:

  1. Freesaa voissa hienonnetut sipuli, valkosipuli ja kokonaiset pikkusipulit.
  2. Lisää broilerin fileesuikaleet ja anna kypsyä.
  3. Lisää tomaattipyre, kanaliemi, vesi, valkoviini, maissitärkkelys, sokeri, suola ja mustapippuri, sekoita hyvin, kiehauta ja anna hautua 10 min.
  4. Lisää kerma ja kuumenna.
  5. Lisää lopuksi hienonnettua rakuunaa ja basilikaa.

Kaura-porkkanariisi
7 dl vettä
1 tl suolaa
2 dl pitkää riisiä
1 dl kaurasuurimoita (gluteeniton)
200 g porkkanaa

  1. Kuori porkkanat ja leikkaa 3-5 mm kuutioiksi.
  2. Keitä riisit ja kaurasuurimot pakkauksen ohjeen mukaan, lisää porkkanakuutiot 10 min. ennen kuin riisi-kauraseos on valmis.

Asiakkaan suusta:

Broilerpata-ateria

Kyllä nyt on pieni Keravalainen taas ylittänyt itsensä! Ostin tuollaisen Broilerpata-aterian. Mutta hei nyt jotain rotia tähän makuasiaan – en meinannut raaskia syödä loppuun kun oli niiiiiin hyvää! Meinasi ruokatuntikin jo loppua… Emmuuten osais varmaan ittekkään tehdä näin hyvää!

-Siru, Tampere

Oletko jo maistanut näitä?