29 tammikuun, 2018

Meidän käyttämä tonnikala on aina vastuullisesti pyydettyä

Tuotiin tammi-helmikuussa kauppojen hyllyille uusi Tonnikala-lasagnette, joka maistuu tosi hyvälle, vaikka itse sanotaankin. Siitä löytyy tuoreiden kasvisten ja mausteiden lisäksi pastaa, Valio®-maitotuotteita sekä vastuullisesti pyydettyä Calvo®-tonnikalaa.

Tonnikala on tuttu näky suomalaisten ruokapöydissä. Me tuotiin tammi-helmikuussa kauppoihin suomalaisten makuun sopiva, herkullinen tonnikalavaihtoehto perinteisen lasagnen rinnalle. Tonnikalahan on paitsi hyvää, myös terveellistä. Se kun on mainio proteiinin lähde ja siitä saa myös runsaasti tärkeitä hivenaineita, vitamiineja sekä niitä hyviä rasvoja.  

Meidän periaatteisiin kuuluu valmistaa maistuvaa ruokaa laadukkaista raaka-aineista. Kun me alettiin miettiä Tonnikala-lasagnettea, Fineskola Oy:n maahantuoma Calvo® tuntui luontevalta valinnalta tonnikalan toimittajaksi. Calvo® on omavarainen tuotantoketjun alusta loppuun asti, minkä ansiosta lupaavat, että sinun lautasella oleva tonnikala on paitsi tosi laadukasta, myös mahdollisimman eettisesti ja vastuullisesti tuotettua.

Vastuullisen kuluttamisen merkitys kasvaa koko ajan. Sen takia me ollaan Calvon® kanssa samaa mieltä siitä, että kannattaa kiinnittää erityistä huomiota siihen, mitä ostoskoriinsa poimii.

Samanlaiset postaukset