Uutiset

Ajateltiin, että olisi mukava kertoilla aina välillä, mitä tänne Kokkikartanolle kuuluu. Sen takia laitettiin tämmöinen uutissivu.

15 lokakuu, 2019

Täyteläisessä savuporo-juustokeitossa maistuu luonto

Kokkikartanon syksyn keittouutuuden, täyteläisen savuporo-juustokeiton pääraaka-aine poronliha tulee kemiläiseltä Rönkä Oy:ltä, perheyritykseltä joka on toiminut alalla yli 30 vuotta. Tärkeintä poronlihassa ovat tuoreus ja laatu Täyteläisen savuporo-tuorejuustokeiton hienostunut maku syntyy… Lue lisää

Tule maistamaan Kokkikartanon ruokia. Katso ajat ja paikat täältä!
27 syyskuu, 2019

Maistatukset lokakuussa 2019

Kesän tauon jälkeen maistatukset palaavat taas ohjelmaan. Lokakuulle on luvassa kolme maistatuspäivää. Tervetuloa! Klaukkala K-Citymarket Klaukkala to 3.10. klo 11 – 18 Keminmaa K-Citymarket Keminmaa to… Lue lisää

4 syyskuu, 2019

Hyvää ei tarvitse koko ajan olla muuttamassa

Kahdessa vuosikymmenessä on moni asia muuttunut, vaan Kokkikartanon ruuat ovat kestäneet aikaa. Kuten kinkkukiusaus, joka tehdään edelleen alkuperäisellä reseptillä. Miten tässä näin kävi? Miten tuli kerralla hyvä? Annetaan… Lue lisää

2 syyskuu, 2019

Kokkikartano mukana Food from Kerava -tapahtumassa

Yrittäjän päivänä 5.9. Keravan kaupunki ja Keravalla toimivat elintarvikealan yritykset järjestävät maistatustempauksen Helsingin Narinkkatorilla. Kokkikartanon kinkkukiusausta jaetaan maistiaisina klo 13–17. Ota kaveri mukaan ja tule paikan päälle moikkaamaan! Tapahtuma on… Lue lisää