Tule meille töihin!

Meillä Kokkikartanolla ruoka tehdään käsin, ja sitä varten tarvitaan hyviä ihmisiä. Kyllähän ne koneet tekisi melkein kaiken nopeammin, mutta kun se ei ole se meidän tapa. Meitä on Kokkikartanolla töissä täällä Keravalla noin 140 ja Pietarsaaressa noin 20 ihmistä. Katso alta, millaisia tekijöitä nyt tarvitaan.

 

KESÄTYÖPAIKAT

Oletko kiinnostunut ruoasta ja tulevaisuuden ammatista elintarvikealalla? Nyt sinulla on mahdollisuus työskennellä kesäkuukausina meidän Kokkikartanolaisten kanssa ja tehdä suomalaisille hyvää ja laadukasta valmisruokaa.

Voimme tarjota kesätyötä Keravalla noin 40 henkilölle. Työskentelyaika on 2-5 kuukautta, touko-syyskuun välisenä aikana. Suurin osa työstä sijoittuu tuotannon osastoille: keittiöön, pakkaamoon ja lähettämöön. Myös hallinto ja kunnossapito tarjoavat muutaman kesätyöpaikan.

Tuotannossa työ on porrastettua vuorotyötä: Aikaisimmat vuorot alkavat aamulla kello 5:00 ja myöhäisimmät loppuvat yöllä kello 2:00. Lähettämössä tehdään töitä kolmessa vuorossa.

Voidaksesi työskennellä meillä, sinun pitäisi olla täysi-ikäinen. Suurin osa paikoista täytetään heti huhtikuun puolivälissä ja viimeistään toukokuun aikana, kaikki kesätyötä hakeneet saavat vastauksen hakemukseensa.

Jos kiinnostuit, voit jättää hakemuksesi tästä linkistä!

AVOIN HAKEMUS

Muita vapaita paikkoja ei ole juuri nyt, mutta voit jättää avoimen hakemuksesi tästä linkistä, niin otamme mielellämme yhteyttä jos tilanne muuttuu.