Raaka-aineet
Hyvät raaka-aineet on meillä Kokkikartanolla kaiken A ja O. Hyvistä aineksista tulee hyvää ruokaa, niin simppeliä se on. Me käytetään täällä samoja raaka-aineita, joita meillä on kotonakin. Ne kun on hyviksi ja luotettaviksi todettu. Ja tietenkin suomalaista aina kun mahdollista.

Peruna
Meidän ruoissa käytetään suomalaista perunaa Pohjanmaalta.

Naudanliha
Kaikki meidän käyttämä naudanliha on suomalaista ja tulee meille Snellmanilta.

Porsaanliha
Kaikki meidän ruokien porsaanliha on suomalaista, ja tulee meille Snellmanilta. Annosaterioissa liha on Snellmanin ulkofileetä. Kiusauksissa ja pastoissa käytetään Snellmanin oikeaa kinkkua ja kunnon pekonia.

Broileri
Käytämme ruoissamme ainoastaan suomalaista broilerinlihaa.

Poronliha
Poronliha tulee meille Suomen Lapista.

Kirjolohi
Kiusaus- ja pastaruoissa käytetään suomalaista kirjolohta.

Lohi
Lohi tulee meille Norjasta, anjovis Ruotsista.
Lohta meillä käytetään lohikeitoissa. Kiusausten ja pastojen kala on suomalaista kirjolohta.

Maito
Meidän ruoissa käytetään suomalaisesta lehmästä lypsettyä Valio® laktoositonta täysmaitoa.
Valion maitotiloilla tuotantoeläimet ruokitaan soijattomalla rehulla, pääasiassa nurmirehulla.

Voi
Meillä käytetään laktoositonta voita ja se tulee meille Valiolta. Voita me käytetään keittoihin, kastikkeisiin ja esimerkiksi sipulin kuullottamiseen.

Kerma
Me käytetään kiusauksissa, pastoissa, keitoissa ja muissa ruoissa laktoositonta Valio® 35% kuohukermaa.
Valion maitotiloilla tuotantoeläimet ruokitaan soijattomalla rehulla, pääasiassa nurmirehulla.

Juusto
Meidän ruoissa käytetään Valion juustoraastesekoitusta, Valio AURA®–, Valio Koskenlaskija® -juustoa ja Valio Viola® tuorejuustoa, vuohenjuustoa, aitoa kreikkalaista fetaa sekä italialaista Grana Padanoa.

Kananmuna
Syyskuun 2019 alusta alkaen käytämme vain vapaasti kasvaneiden kanojen kananmunia. Munat tulevat meille suomalaisista Laitilan lattiakanaloista, joissa kanat saavat liikkua vapaasti.

Pasta
Makaronit, lasagnelevyt ja muut pasta-ainekset tulevat meille Suomesta, Belgiasta ja Italiasta, pastan kotimaasta.

Riisi
Meillä käytetään Risellan riisiä.

Kasvikset ja marjat
Kasvikset ja marjat tulevat pääosin Suomesta, aina kun se suinkin on mahdollista.
Esimerkiksi käyttämämme lanttu, kaali ja puolukka on aina kotimaista.