Kokkikartanosta

Meidän tavoite on antaa ihmisille mahdollisuus parempaan. Parempaan valmisruokaan, parempaan työpaikkaan, parempaan yhteistyöhön ja parempaan asiakaspalveluun.

Koko homma perustuu arvoille, joita me kaikki halutaan noudattaa joka päivä. Lyhyesti lausuttuna meidän arvot menee näin: kohtele toisia kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan.

Sen takia me tehdään ruokaakin niin hyvin kuin itselle tehtäisiin. Käytetään parhaita mahdollisia raaka-aineita. Ja ne hankitaan mahdollisimman läheltä, tietysti Suomesta aina kun mahdollista. Ruoka me laitetaan meidän keittiössä ihan samalla tavalla kuin kotona tehtäisiin, mutta isommissa padoissa. Ja me ei lisätä niihin mitään ylimääräistä. Lue lisää meidän toimintaperiaatteista.

Jos olet oikein lukutuulella, käy selaamassa koko Kokkikartanon tarina. Se kertoo, miten tähän on tultu. Se on sitten aika pitkä tarina.

Täältä löydät meidän Oiva-raportin. Oiva-raportti on elintarvikehuoneistojen viranomaistarkastuksista saatava asiakirja. Se kertoo esimerkiksi yrityksen hygieenisestä tasosta ja tuotteiden turvallisuudesta.