logo
Open Close

Kok­ki­kar­ta­no uudisti maksa­laatikon reseptin – Uusi pehmoisempi maku!

29.9.2025

Meillä Kokkikartanolla uskotaan, että hyvääkin voi aina vähän parantaa. Siksi uudistimme oman maksalaatikkoreseptimme. Maku on nyt pehmoisempi ja lempeämpi, mutta tuttu ja tunnistettava. Ja kyllä, maksa on edelleen 100 % naudanmaksaa, kuten aina ennenkin.

Kokkikartanon maksalaatikko - nautaa sen olla pitää
Kokkikartanon maksalaatikon maku on nyt pehmoisempi ja lempeämpi, mutta edelleen tuttu ja tunnistettava.

Mikä sai meidät pehmenemään?

Sorkittiin maksalaatikon reseptiä ja tehtiin mausta pehmoisempi. Kun ei se aikaisempi myynyt, paitsi jouluisin. Vahva maku sopi pitopöytään vaan ei lounaspöytään.

Vaan ei hätää: Kokkikartanon periaate on, että reseptiä voi aina parantaa. Purettiin laatikko osiin ja kokeiltiin kaikenlaista. Perinteitä kunnioittaen vatkattiin ja vatuloitiin. Testattiin erilaisia maksoja, mausteita ja kuinka paljon mitäkin pitää olla.

Siihen päädyttiin, että naudan maksaa sen olla pitää. Se maistuu parhaalle. Etenkin kun vähän pehmentää muuten makua. Ei liikaa. Sopivasti.

Mielestämme tämä on nyt hyvä. Sopii ateriaksi. Mutta maista itse.

Kokkikartanon uusi maksalaatikko
Ainekset: Suomalainen maito, Snellmanin suomalainen naudanmaksa 17 %, riisi, tuore sipuli, siirappi, vesi, kananmuna, suomalainen kerma, rusina, rapsiöljy, suomalainen voi, jodioitu suola, meirami.

Lisätietoa: https://kokkikartano.fi/tuotteet/maksalaatikko/