Mannapuuro

”En oo koskaan pitänyt mistään puurosta, mutta viimeisilläni raskaana näin unta, että söin mannapuuroa vadelmakeitolla. Heti herättyä tietenkin oli kauppaan lähdettävä ja sitten kertamaistamisesta jäin koukkuun! Nyt vauvan synnyttyä voisin elää vain tällä 😂
-Mari-Prinsessa, Espoo
Oon syönyt teidän mannaa nyt niin, että meidän kaikki lähikaupat on ollut sold out 😂 Että kiitos tästä upeasta tuotteesta! Varmaan täytyy vauvalle antaa nimeksi Manna 😂❤️””Ruusuja teille: Mannapuuro – aivan tajuttoman hyvää! Se on jäänyt meidän perheeseen herkuksi.”
-Jaana, Helsinki
Suurenmoista
Mannapuuro on perinteinen herkku Suomessa ja naapurimaissa. Muualla sitä ei juuri tunneta, vaikka maun puolesta varmasti syytä olisi. Hyvä puoli on, että se sopii kaikille aterioille tai vaikka välipalaksi. Meidän mannapuuro tehdään kotimaiseen maitoon, kermaan ja voihin.

Ainekset:
Suomalainen maito, vesi, suomalainen kerma, mannasuurimo 7 % (vehnä (Suomi)), suomalainen voi, jodioitu suola.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 532 kJ / 128 kcal |
Rasvaa | 9.1 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 5.4 g |
Hiilihydraattia | 8.4 g |
– josta sokereita | 3.5 g |
Ravintokuitua | 0.3 g |
Proteiinia | 3.1 g |
Suolaa | 0.7 g |
Laktoosia | <0,01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.