Lohipasta
Lohipastassamme on reilusti suomalaista kirjolohta tomaattisen kermaisessa kastikkeessa. Herkullinen vaihtoehto kinkku- tai broilerpastalle.
Ainekset:
Vesi, kirjolohi 17 % (Suomi), tomaattisose, pasta (EU) (durumvehnäjauho, vesi), suomalainen kerma, tomaattimurska, sipuli, maissi-perunatärkkelys, rypsiöljy, jodioitu suola, tilli, suomalainen voi, valkosipuli, mausteet (musta-, valko ja maustepippuri, laakerinlehti). Tuote saattaa sisältää ruotoja.
Lämmitys uunissa 175 °C 40-50 min.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 600 kJ / 143 kcal |
Rasvaa | 5.7 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 2.3 g |
Hiilihydraattia | 15.9 g |
– josta sokereita | 2.4 g |
Ravintokuitua | 0.8 g |
Proteiinia | 6.5 g |
Suolaa | 1.0 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.