Kuulumiset

Hampurilaisia, jollaisia ei ole ennen kaupasta saanut

Hampurilaisia on meillä Kokkikartanolla toki tehty ennenkin. Ne on tehneet kauppansa, koska ne on erityisen hyviä ja kunnon aineksista.

Kokkikartanon pinnoitetut alumiinivuoat

Me Kokkikartanolla pinnoitamme alumiinivuokamme elintarviketurvallisella lakalla, välttääksemme alumiinipinnan ja ruoan kosketuksesta mahdollisesti syntyvät kemialliset reaktiot.

TAKAISINVETOTIEDOTE

TAKAISINVETO 26.4.17

Tiedote kalalle allergisille

 

LASAGNE BOLOGNESE 600g sisältää kalaa, jota ei ole merkitty aineosaluetteloon.

 

Lohen saatavuudessa haasteita

Kokkikartanonkin ruoissaan käyttämän norjalaisen lohen saatavuus elintarviketeollisuuden vaatimiin tarpeisiin on tällä hetkellä heikkoa.

Ruokamme on nyt entistäkin ravitsevampaa

Helmikuusta alkaen kaikki Kokkikartanon tuotteisiin lisäämä suola on jodioitua.

Oliko joku valmisruuasta huolissaan?

Moni meistä kokee edelleen itsensä huonoksi ihmiseksi ostaessaan valmista ruokaa. Miksi koemme syyllisyyttä helpottaaksemme arkeamme? Onko se perinteinen luterilainen työmoraali, joka kolkuttaa olalla vai mikä sen epämukavan tunteen saa aikaan?

Annosateriaperheen kasvu

Me Kokkikartanolla halutaan antaa kaikille mahdollisuus parempaan valmisruokaan. Tällä ajatuksella kasvatettiin aikoinaan meidän valmisruokavalikoimaa ja kehitettiin yhden hengen valmiit annosateriat. Tehtiin niin kasvista, kalaa, lihaa kuin kanaakin. Näitä on nyt yhdeksän, sinun arkeasi helpottamassa. 

Kokkikartanon keitot sai uuden ilmeen

Kokkikartanon keittojen tarina alkoi keväällä 2008, kun me valmistettiin ensimmäiset täyteläiset keitot. Silloin me tutustutettiin teidät tomaatti-vuohenjuusto-, parsa-, metsäsieni-, lohi- sekä kana-kookoskeittoon – niihin samoihin, jotka löytyy kauppojen hyllyiltä tänäkin päivänä. 

Uusia kasvisruokia ja muutakin hyvää

Saatiin palautetta, että meidän pitäisi tarjota enemmän kasvisruokia ja että pienempiä annoskokoja saisi olla lisää. Niin kuin aina, otettiin palautteet pohdintaan. Sitten vietiin ne tuotekehitykseen Matille. Ja tuloksena niitä on nyt kaupoissa, olkaa hyvät.

Sivut