Täyteläinen tomaatti-vuohenjuustokeitto

Täyteläinen tomaatti-vuohenjuustokeitto

300 g, Gluteeniton, Kasvisruoka, Laktoositon

Maultaan täyteläinen keitto, jossa mausteena basilikaa. Maistuu loistavasti sellaisenaan, kylmänä tai kuumana alkukeittona, lounaana, välipalana tai vaikkapa pastakastikkeena. Kokeile!

Näin me tehdään tomaatti-vuohenjuustokeitto

Tomaatti-vuohenjuustokeiton valmistus on oikeastaan aika simppeli juttu. Ensin me laitetaan kattilaan tomaattimurskaa, chevre-juustoa, vettä, suolaa, ripaus sokeria ja oliiviöljyä. Laitetaan kattila liedelle ja kuumennetaan.

Sen jälkeen me soseutetaan keitto ja lisätään siihen vielä Valio® kermaa ja tuoretta basilikaa. Sitten se onkin valmista.

Ainekset:

  • Ainekset

    Tomaattimurska 65 % (Espanja), vesi, chèvresulatejuusto 10 % (Alankomaat, Saksa)(vuohenmaito, suola, hapate, vesi, kananmunan lysotsyymi (E1105)), Valio® kerma (Suomi), maissitärkkelys, jodioitu suola, sokeri, oliiviöljy, basilika.

  • Ravintosisältö

    Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

    Energiaa 274 kJ / 65 kcal
    Rasvaa 3,9 g
    - josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2,2 g
    Hiilihydraattia 5,2 g
    - josta sokereita 0,9 g
    Proteiinia 2,2 g
    Suolaa 1,0 g

    Laktoosia <0,01 g

Oletko jo maistanut näitä?