Naudanlihapata – ateria

Naudanlihapata – ateria

350 g, Gluteeniton, Kananmunaton, Laktoositon

Tähän ruokaisaan naudanlihapataan me laitettiin riisipedin päälle pitkään haudutettua Snellmanin naudanlihaa, punaviinikastiketta, oikein voissa paistettuja pikkusipuleita ja porkkanaa.

Ainekset:

  • Ainekset

    Naudanlihakastike 165 g: Snellmanin naudanliha 38 % (Suomi), punaviinikastike (vesi, naudan luut, punaviini, fariinisokeri, modifioitu maissitärkkelys, punaviinietikka, tomaattipyre, sipuli, rypsiöljy, porkkana, karamellisoitu sokeri, valkosipuli, suola, palsternakka, lipstikka, timjami, sienijauhe), vesi, pikkusipuli, lihaliemi (vesi, naudan luut, naudan liha, porkkana, sipuli, palsternakka, suola, persilja, timjami, mustapippuri, laakerinlehti), tuore sipuli, tomaattisose, maissitärkkelys, Valio® voi (Suomi), jodioitu suola, soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), valkosipuli, lipstikka, sokeri, mustapippuri, maustepippuri, sellerinsiemen, laakerinlehti. Keitetty riisi 165 g: Vesi, riisi, rypsiöljy, jodioitu suola. Porkkana 20 g.

  • Ravintosisältö

    Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

    Energiaa 486 kJ / 116 kcal
    Rasvaa 3,3 g
    - josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,3 g
    Hiilihydraattia 13,5 g
    - josta sokereita 1,6 g
    Proteiinia 7,8 g
    Suolaa 0,9 g

    Laktoosia <0,01 g

Oletko jo maistanut näitä?