Maalaishampurilainen

Maalaishampurilainen

230 g, Laktoositon, Voimakassuolainen

Hoksattiin, että kaupasta puuttuu premium-tason purilainen. Tehtiin kaksi. Ja tässä olisi nyt toinen, se lihallinen versio. Paistettiin yhden Virtasen leipoman, briossi-tyyppisen hollolalais-sämpylän väliin Snellmanin jauhelihasta pekoninen pihvien pihvi. Lisättiin pari siivua Valio® Cheddar sulatejuustoa ja sopivasti paistettua sipulia. Nam!

Me päätettiin tehdä sellaisia hampurilaisia, joita ei ole ennen kaupasta saanut. Oikeita premium-purilaisia. Tehtiin kaksi, ja tässä on nyt se lihaisa, Maalaishampurilainen.

Meidän mielestä tärkeintä hampurilaisessa on pihvi. Ja tässä meidän Maalaishampurilaisessa se on pekoninen jauhelihapihvi. Kotimaista lihaa ja mausteita, ei mitään muuta. Ja liha tottakai Snellmanilta.

Pihvin päällä on paistettua suomalaista sipulia ja Valio® Cheddar sulatejuustoa. Hampurilaissämpyläksi me on valittu briossi-tyyppinen hollolalaissämpylä.

Ainekset:

 • Ainekset

  Hampurilainen pekonisella naudan jauhelihapihvillä. Jauheliha-pekonipihvi 120 g: Snellmanin naudanliha 66 % (Suomi), Snellmanin pekoni 16 % (Suomi) (sianliha sis. silava, suola), kananmuna, sipuli, korppujauho (vehnäjauho, hiiva, suola), sinappi (vesi, sinapinsiemen, valkoviini, etikka, suola, sokeri, kurkuma), oliiviöljy, voi (Suomi), suola, mauste- ja mustapippuri, rypsiöljy. Hampurilaissämpylä 60 g (Pulla-Pojat Oy): Vehnäjauho (Suomi), vesi, hiivaleipäjauho (Suomi), voi (Suomi), sokeri, rypsiöljy, hiiva, jodioitu suola. Paistettu sipuli 30 g: Tuore sipuli, rypsiöljy, siirappi, jodioitu suola. Valio® Cheddar sulatejuusto 20 g: Juusto (Suomi), vesi, laktoositon voi (Suomi), sulatesuolat (E331, E339, E452), suola, väri (paprikauute), säilöntäaine (sorbiinihappo).

 • Ravintosisältö

  Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

  Energiaa 1195 kJ / 285 kcal
  Rasvaa 20,0 g
  - josta tyydyttyneitä rasvahappoja 6,4 g
  Hiilihydraattia 17,6 g
  - josta sokereita 2,5 g
  Proteiinia 12,6 g
  Suolaa 1,5 g

  Laktoosia <0,01 g

Oletko jo maistanut näitä?