Kebab riisillä

Kebab riisillä

350 g, Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton

Nyt sitä saa – Suomen epävirallista kansallisruokaa Kokkikartanon kääreessä. Runsas annos Snellmanin kotimaista kebablihaa ja meidän makuun oikein hyvää kastiketta. Lisukkeena ei mitä tahansa riisiä, vaan basmatiriisiä. Mukaan ripaus tulisuutta jalapenoista.

 

 

Ainekset:

  • Ainekset

    Kebabliha ja kastike 150 g: Kebabliha 86 g: Snellmanin naudanliha 96 % (Suomi), suola, mausteet (valko- ja mustapippuri, paprika, chili, sipuli, valkosipuli), aromit (pippuri, chili, lipstikka, paprika, liha), glukoosi (maissi), sokeri, rypsiöljy, stabilointiaine (E450). Kebabkastike 64 g: Tomaattipyre, rypsiöljy, vesi, sokeri, etikka, kananmunankeltuainen, suola, valkosipuli, paprika, chilirouhe, muunnettu maissitärkkelys, sinappijauhe, mustapippuri, chili, juustokumina, säilöntäaine (kaliumsorbaatti). Basmatiriisi 180 g: Vesi, basmatiriisi, oliiviöljy, jodioitu suola, valkosipuli. Vihreä pepperoni 20g: Pepperoni, vesi, suola, etikka, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumdisulfiitti).

  • Ravintosisältö

    Ravintosisältö keskimäärin /100 g

    Energiaa 857 kJ / 205 kcal
    Rasvaa 11,8 g
    - josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2,8 g
    Hiilihydraattia 17,8 g
    - josta sokereita 2,7 g
    Ravintokuitua 0,3 g
    Proteiinia 6,2 g
    Suolaa 1,2 g
    Laktoosia 0,0 g

Oletko jo maistanut näitä?