1 helmikuu, 2018

Nyt Keravalta saa pataa

Tehtiin kolme uutta pataa: yksi Snellmanin naudanlihasta, yksi niiden possusta ja kolmas Naapurin Maalaiskanasta.

Pataruuasta tykkää moni. Kotona niiden tekemiseen menee helposti puolikin päivää, että lihat ehtii hautua kunnolla. Ja muidenkin ainesten on tekeydyttävä, että maut istuu toisiinsa. Joten me mietittiin, että miksei me tehtäisi niitä valmiiksi.

Nyt olisi tarjolla kolme ihan uutta pataruokaa. Yksi Snellmanin naudanlihasta, toinen niiden possusta ja kolmas Naapurin Maalaiskanasta. Viimeksi mainittuun laitettiin tomaatti-kermasoosi ja tuoreita, viipaloituja ja paistettuja herkkusieniä. Possupataan tuli kermainen Aurajuustokastike ja töräys sinappia. Nautapadassa on voissa paistettuja pikkusipuleita ja punaviinikastike.

Nauta- ja Broileripadassa on lisukkeena riisiä, Possupadassa suomalaisista perunoista ja voista tehty muusi.

Nämä kun hakee kaupasta valmiina, niin ei mene aikaa odotteluun, pääsee heti syömään.

Katso tarkemmin täältä:
Naudanlihapata
Possupata
Broileripata

Samanlaiset postaukset