28 syyskuu, 2017

Kanauutisia Keravalta

Morjensta pöytään. Käytiin tehtaalla läpi, että mitäs me sitten seuraavaksi parannetaan. No. Päätettiin että laitetaan noihin meidän kanaruokiin Naapurin Maalaiskanaa.

Se on siis Huittisissa, Pöytyällä ja niillä main kasvanutta, 100 % GMO -vapaata lähikanaa. Ihan sen takia tehtiin näin, kun niillä kanantuottajilla on just sama meininki kuin meillä täällä Keravalla. Ne sanoo, että ihminen on mitä se syö ja niin on muuten kananpoikakin. Siksipä niiden kanasten rehussa on mukana hyvänmakuista kotimaista härkäpapua ja kauraakin.

Eron huomaa maussa, ja siksi kannattaa kokeilla niitä kaikkia. Meidän suosittua Broilerpastaa sekä 300 grammaisena että 700 grammaisena, sitten Täyteläistä Kana-kookoskeittoa, joka sopii vaikka työpaikkalounaaksi. Ja lisäksi lempeetä Broileria Curry-kermakastikkeessa. Fileestä on tehty ja siinä on mustaherukkahillo mukana ihan niin kun kuuluu. Ja ihan viimeisimpänä uutuutena meillä on Pesto-broilerpasta, johon rouhaistiin Grana Padano -juustoa.

Että nyt ei sitten tämänkään suhteen meidän ruuassa ole nokan koputtamista.

Samanlaiset postaukset