2 toukokuu, 2017

Hampurilaisia, jollaisia ei ole ennen kaupasta saanut

Hampurilaisia on meillä Kokkikartanolla toki tehty ennenkin. Ne on tehneet kauppansa, koska ne on erityisen hyviä ja kunnon aineksista. Mutta nyt, niin kuin meillä on tapana, ryhdyttiin tekemään jotakin mitä kaupasta kokonaan puuttuu.

Alettiin kehittää kahta ihan uuden laatutason premium-hampurilaista. Otettiin kaksi suuntaa, lihallinen ja kasviksellinen. Toiseen hampurilaiseen me tehtiin pekoninen pihvien pihvi, Valio Cheddaria, briossi-tyyppinen Virtasen Karin leipoma hollolalais-sämpylä, paistettua sipulia ja niin pois päin. Toiseen hampurilaiseen kehitettiin falafelpihvi tomaatti-munakoisotäytteellä ja punajuurihummuksella. Niistä tuli oikein hyviä. Ja niihinhän voi sitten lisukkeet laittaa ihan semmoset mistä tykkää.

Ja vielä vinkkinä jos ehtii, niin kyllä kannattaa lämmittää pannulla se pihvi.

Silloin se vasta on, kuulkaa. Ai että.

Samanlaiset postaukset