Maalaishampurilainen

Välipalasarjaamme kuuluu herkullisia hampurilaisia sekä kylmänä nautittavia naposteluannoksia. Tuhdit hampurilaiset valmistetaan laadukkaista raaka-aineista. Lihaisissa versioissa käytämme Snellmanin suomalaista lihaa. Naposteluannokset ovat helppo ja nopea vaihtoehto esimerkiksi salaatille, leivälle tai leffaillan herkuille. Ne löytyvät kauppojen deli-hyllyistä.  

Maalaishampurilainen

Hoksattiin, että kaupasta puuttuu premium-tason purilainen. Tehtiin kaksi. Ja tässä olisi nyt toinen, se lihallinen versio. Paistettiin yhden Virtasen leipoman, briossi-tyyppisen hollolalais-sämpylän väliin Snellmanin jauhelihasta pekoninen pihvien pihvi. Lisättiin siivu Valio® Cheddar-juustoa ja sopivasti paistettua sipulia. Nam!

Ominaisuudet: 
Laktoositon
Voimakassuolainen
Pakkauskoot: 
230 g

Hampurilainen pekonisella naudan jauhelihapihvillä. Jauheliha-pekonipihvi 120 g: Snellmanin naudanliha 66 % (Suomi), Snellmanin pekoni 16 % (Suomi) (sianliha sis. silava, suola), kananmuna, sipuli, korppujauho (vehnäjauho, hiiva, suola), sinappi (vesi, sinapinsiemen, valkoviini, etikka, suola, sokeri, kurkuma), oliiviöljy, voi, suola, mauste- ja mustapippuri, rypsiöljy. Hampurilaissämpylä 60 g (Pulla-Pojat Oy): Vehnäjauho (Suomi), vesi, hiivaleipäjauho (Suomi), voi, sokeri, rypsiöljy, hiiva, jodioitu suola. Paistettu sipuli 30 g: Tuore sipuli, rypsiöljy, siirappi, jodioitu suola. Valio® cheddarsulatejuusto 20 g: Maito, vesi, sulatesuolat (E331, E339, E452), suola, väri (E160b).

Ravintosisältö keskimäärin/100 g:

Energiaa 1166 kJ / 278 kcal
Rasvaa 17,2 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja 5,9 g
Hiilihydraattia 17,8 g
- josta sokereita 2,6 g
Proteiinia 12,4 g
Suolaa 1,5 g

Laktoosia 0,01 g

Anna palautetta